نان سبزی
طرز تهیه نان خانگی با سبزی های معطر :
بسیاری از سبزی ها دارای بو و رایحه مطبوعی هستند. بوی سبزی های معطر بر حسب میزان نفود، نوع و شدت آن متفاوت می باشد .از جمله :
نعناع ، ریحان ، پونه ، شوید ، جعفری ، ترخون ، گیشنیز و ..
سبزیها را بشویید، ریز خرد کرده و بگذلر کمی خشک شود.
خمیر مایه را با نصف لیوان آب نیمه گرم حل کنید و بقیه مواد را با آن مخلوط کنید و آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر با سبزی ها کاملا مخلوط شود. خمیر را ورز دهید و بگذارید ۱۵ دقیقه بماند تا ورآید.
خمیر را به چند قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به شکل دلخواه در آورید و در سینی چرب شده فر بچینید تا در فر ۳۵۰ درجه سانتیگراد بپزد.